Barista´s Leona di Vagabondo

Född: 2007-11-30
Färg: Vit & orange
Höjd: 42 cm
Höfter: AA
BFJE: --

Smilla är en mycket söt och feminin tik. Hon är en behaglig hund som fungerar väldigt bra i en aktiv familj med tre barn och ytterligare en hund. Om inget speciellt händer sitter hon gärna på fönsterbrädan och tittar ut eller ligger i en fåtölj och tar det lugnt, men är det någon aktivitet på gång är det full fart.   
Smilla är duktig på att använda sin näsa och har hittat tryffel på Gotland.

Hemma går hon ibland under namnet "Prinsessan". När hon gör något mindre bra tittar vi på varandra och säger: "Är man såååå söt får man göra som man vill". 

Vi åker ofta på utställning och Smilla är lätt att ha med sig. Hon bryr sig inte om de andra hundarna och kopplar gärna av i buren. Väl i ringen blir hon extra peppad av applåder och ibland har matte svårt att hänga med.

Bland andra hundar vill Smilla gärna kolla läget innan hon kastar sig in i leken. Prinsessor leker ju inte med vem som helst! 

Vår älskade Smilla fick somna in strax innan jul 2019. Vi saknar henne varje dag!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Johanna | Svar 30.04.2010 22:51

Smilla är så söt.

Susanne | Svar 30.04.2010 20:40

Grattis prinsessan Smilla till en fin hemsida, du är jätte söt. Hälsa till din Matte också. Kram Douglas med familj.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.02 | 20:50

Hej, vi letar efter en Lagotto. Vi har haft en tidigare i 14 år som inte finns mer. Vi finns strax utanför Avesta, på en gård på landet. Vi är 50+. Mvh Catarina

...
30.01 | 22:25

Hej! Jag och min familj är sugna på en lagotto valp, gärna en tik. Tänkte bara höra med dig om du vet lite när ni ska ha nästa kull? Är det snart?

...
19.01 | 09:52

Hej jag och min sambo är intresserade av en lagottovalp av er! Finns det möjlighet att ställa sig i kö eller intresseanmäla?
Mvh Lowisa och Erik

...
15.12 | 22:28

Hej! Tyvärr vet vi inte när vi kommer att ha nästa kull och tar därför inte emot intresseanmälningar. Vänliga hälsmningar Helena

...
Du gillar den här sidan