Matematikens kennel

Efter att under hela min barndom tjatat om hund köpte jag för 20 år sedan min första hund. Ett härligt energiknippe i form av tollaren Stella. Efter 12 år med tollare träffade vi 2004 vår första lagotto och blev sålda. Besöket hos uppfödaren slutade med att Frasse så småningom flyttade in hos oss. Då jag länge drömt om att föda upp hundar bestämde vi oss för att utöka flocken med en tik. Efter mycket letande och lång väntan hittade vi 2007 vad vi sökte hos Barista´s kennel. De väntade en kull där vi hade träffat båda föräldrarna och de var verkligen både trevliga och snygga. Lyckan var stor när vi fick köpa vår Smilla.

Då vi var mycket nöjda med Smillas temperament och utseende köpte vi 2011 hennes halvsyster Leila. 2012 utökades flocken med Smillas valp Alfons och 2014 var det Selma som fick bli kvar hos oss. Selma fick sin första kull 2018 och från den kullen sparade vi Freja som bor hos den utflyttade dottern. Familjen består nu av två vuxna, ett hemmaboende barn och tre hundar. Full fart med andra ord!

Vår uppfödning sker i liten skala i hemmiljö i enlighet med SKKs avelspolicy. Vi väljer avelsdjur med omsorg och strävar efter friska, rastypiska individer med bra temperament. Våra hundar är familjemedlemmar och det är viktigt för oss att våra valpar redan under tiden hos oss vänjer sig vid människor och djur och vid det som sker i ett vanligt hem.

Kennel Barista´s sammanfattar på sin hemsida mycket av det som uppfödning handlar om

”Att erbjuda bra valpar till människor, och erbjuda bra människor till valparna”

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

23.11 | 19:23

Hej. Jag och min familj är intresserad av en lagotto valp. Gärna en tik. Vi har varit hundvakt, men nu önskar vi en egen.

...
21.11 | 16:34

Hej! Vi är intresserade av en Lagotto-valp när det blir aktuellt. vi är ett par utan barn, med hundvana och mycket tid.

...
13.11 | 22:39

Hej, Jag och min sambo bor i Stockholm och är intresserade utav en dina kommande Lagotto valpar. Planerar ni kull 2021? Mvh, Rebecca & Filip.

...
08.10 | 22:25

Hej! Vad roligt att ni hittat hit. Vi har inte bestämt när vi ska ha nästa kull. Vi lägger ut information här på hemsidan och på Instagram @matematikenskennel

...
Du gillar den här sidan