Alfons resultat

Kritiker

SSBK Upplands Väsby

Domare: Ann-Chaterine Edoff

Maskulin välutvecklad. Goda proportioner i huvudet. Korrekt hals. Bra rygglinje, aningen lång i sin länd. Harmoniskt vinklad. Bra bröstförhållanden och benstomme. Mycket välgående från sidan. Visas i utmärkt päls och väl iordninggjord utan överdrifter.

Hp BIR BIG-3

 

Malungs kennelklubb

Domare: Nina Karlsdotter

Hund med korrekt form. Bra proportioner, något små ögon. Bra öron. Bra hals, plan överlinje. Bra svans. Välutvecklad för åldern. Passande benstomme. Tillräckligt vinklad. Bra rörelser från sidan. Något tät bak. Bra valppäls.

Hp BIR

 

SNK Östra

Domare: Torbjörn Skaar

Välbalanserad helhet. Mycket bra huvud och uttryck. Mörka ögon. Välburna öron. Mycket bra hals. Utmärkt kropp och benstomme för sin ålder. Härlig päls. Välvinklad. Rör sig väl. Väl presenterad.

Hp BIR

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 08:30

Hej!
Vi har inte bestämt när vi ska ha nästa kull men hör gärna av dig via mail på helenagrunden@telia.com under hösten så vet vi säkert mer.
Hälsningar Helena

...
30.06 | 08:27

Hej!
Hör gärna av dig via mail så kan vi säkert få till en träff.
Hälsningar
Helena

...
29.06 | 21:18

Hej!
Jag har idag en lagottotik på 8 år som jag är mycket aktiv med och jag känner till rasen mycket väl! Vill gärna köpa en tik under 2021 om möjligt!

...
24.06 | 23:19

Hej!
Vi bor i Grycksbo och är intresserade av lagotto, finns det en möjlighet att komma och hälsa på er när det blir svalare😄 jag berättar gärna mer om oss då

...
Du gillar den här sidan